Overslaan en naar de inhoud gaan

eve dallas

J.D. Robb – Vermoorde liefde

Inspecteur Eve Dallas is nog maar amper bekomen van haar vorige zaak of de volgende gruwelijke zaak dient zich aan. Vlak voor de feestdagen vindt er een moord plaats, waarna een tweede niet lang op zich laat wachten. Het lijkt erop dat de dader een bekend kerstliedje in twaalf dagen wil laten plaatsvinden. Dallas en haar team hebben dus geen tijd te verliezen om de dader op te sporen.

J.D. Robb – Plechtig vermoord

Brigadier Frank Wojinski wordt dood gevonden. Het lijkt een natuurlijke dood, maar Eve Dallas krijgt het verzoek om – in het geheim – hier onderzoek naar te doen. Daardoor begeeft ze zich op glad ijs en moet ze professionaliteit vóór persoonlijke loyaliteit laten gaan. Dat is voor Eve moeilijker dan ze aanvankelijk had verwacht.

J.D. Robb – Vermoord in extase

In korte tijd vinden er drie zelfmoorden plaats: een buitengewone ingenieur, een beroemde én beruchte advocaat en een omstreden politicus. De mannen hadden niks gemeen met elkaar en er is geen enkel motief te bedenken waarom ze zelfmoord hebben gepleegd. Het bizarre is dat ze met een glimlach op hun gezicht gestorven zijn.

J.D. Robb – Vermoorde schoonheid

Inspecteur Eve Dallas heeft het druk met haar werk als inspecteur en haar bruiloft met Roarke. Voor haar gevoel heeft ze op een zwak moment toegezegd op het huwelijksaanzoek van Roarke. Toch probeert ze er het beste van te maken… ook al lijkt dat niet altijd van harte te gaan. Roarke weet wel beter en trekt zich niets van haar gemekker aan.