Overslaan en naar de inhoud gaan

ingrid oonincx

Ingrid Oonincx – Wakker

Mediaproducer Liz, zangeres Robin en de onlangs vader geworden Jonathan hebben één belangrijke overeenkomst: hun slapeloosheid zorgt voor grote problemen in hun leven. Uitgeput en ten einde raad melden ze zich aan voor een experimentele slaaptherapie in een voormalige abdij.

Kim za, 04/08/2023 - 10:45

Diverse auteurs – Waan je in een andere wereld

De hoofdpersoon uit de Vertrekthrillers van Marelle Boersma vertrekt uit Nederland omdat ze een nieuw leven elders wil beginnen, omdat ze een droom volgt of omdat ze soms gewoonweg niet anders kan.

Ingrid Oonincx – Pretty boy

Wanneer Hannah de geheimzinnige Jack ontmoet, denkt ze dat ze de ware heeft gevonden. Maar waarom doet hij zo vreemd als er een kind vermist wordt in hun omgeving? En waarom vertelt hij nooit iets over zijn jeugd in Canada?

Kim di, 06/26/2018 - 08:55

Ingrid Oonincx – Nickname

Noor, Dagmar en Roos zijn alle drie actief binnen een chatbox. Ze leren elkaar steeds beter kennen en delen al gauw hun dagelijkse beslommeringen. Ze hebben zo hun eigen geheimen die ze alleen aan elkaar durven toe te vertrouwen. Noor wil heel graag zwanger worden, maar dat lukt niet. Dagmar is onverwachts zwanger geworden en ze weet niet wat ze daarmee moet doen. En Roos denkt dat haar man een ander heeft.