josé vriens

José Vriens – Een plus een is drie

De tegenspoed stapelt zich op in het leven van Senna. Ze heeft veel verdriet om het verlies van haar zoontje. Dan ontdekt ze dat haar man Thijs een verhouding heeft. Erger nog, er is een andere vrouw zwanger van hem.

José Vriens – Spoken uit het verleden

Brianna heeft haar leven op de rit. Ze heeft een fijne relatie, lieve kinderen, een mooi huis en een goede baan. Om dit allemaal zo goed te houden, moet ze wel een hoop wegstoppen.

José Vriens – Gesloten ogen

Marloes en Hank wanen zich veilig in Frankrijk samen met haar kinderen. Ze wonen in een onbeduidend dorpje waar ze hun leven weer kunnen opbouwen. Als er een man in het veld achter hun huis opduikt, lijkt dat de aanleiding te zijn voor een reeks gebeurtenissen die hen uit dat rustige plaatsje drijft.

José Vriens – Een goed team

Fenna woont samen met haar vriend Lars. Ze heeft een goede baan en is gelukkig. Als ze voor haar werk naar Londen gaat en daar Brandon Daniels tegen het lijf loopt, verandert dat alles.

José Vriens – Donkere ogen

Eline is alleen thuis als ze wordt overvallen in haar woning. Haar twee kinderen zijn op dat moment bij hun vader, haar ex-man Rudi. Deze gebeurtenis zorgt ervoor dat Eline bang en angstig wordt en niet meer alleen op straat durft te komen. Maar voor haar kinderen moet ze verder en stukje bij beetje gaat het iets beter.

José Vriens – Liefde en bedrog

Nienke heeft geen idee wat er met haar vriend is gebeurd als ze opeens niets meer van hem hoort. Hij woont nog altijd bij zijn vrouw Gonny, van wie hij had beloofd te zullen gaan scheiden. Als een broer van hem Nienke vertelt dat haar vriend is overleden, stort haar wereld in. Het feit dat ze nog een dochtertje heeft, houdt haar overeind.

José Vriens – Niet minder

Kim Simons werkt als lerares op een basisschool. Met veel plezier geeft ze les aan haar leerlingen van groep 3. Als ze Maikel Verbraak ontmoet, valt ze als een blok voor hem. Het kan helaas niets worden. Hij is de vader van een van haar leerlingen en hij is al getrouwd.

José Vriens – Net als in de film

Bij de crematie van haar moeder ontdekt Marit Laverne een man die heel erg op haar vader lijkt. Hij is een van de laatste personen die ze bij de crematie verwachtte. Al snel blijkt dat Marit niet de enige is die hem herkend heeft.

José Vriens – Waar blijf je?

Mark en Anneloes Visser zijn gelukkig getrouwd en gaan zoals elk jaar op vakantie naar Duitsland. Na een ruzie vertrekt Mark ’s avonds boos. Anneloes verwacht dat hij zo weer terug is, maar hij blijft weg. Haar wereld stort is. Waar is haar man gebleven? En hoe moet zij nu verder?

José Vriens – Nooit meer

Rachelle is gelukkig getrouwd met Frenk. Ze werkt op een basisschool en is zeven maanden zwanger. De wereld lacht haar toe… totdat ze een verontrustende mail ontvangt van “een bezorgde moeder”. Deze vrouw beschuldigt Frenk van seksueel misbruik van zijn eigen kinderen. Rachelle snapt er niks van, want Frenk heeft helemaal geen kinderen. Ze besluit de mail meteen te verwijderen.

Abonneren op RSS - josé vriens