judith visser

Judith Visser – Zondagsleven

Rinkelende telefoons, felle lampen, rumoerige collega’s én haar hond mag niet mee. Voor Jasmijn Vink, die autisme heeft, is het dagelijkse kantoorleven een ware beproeving. Jasmijn gaat op zoek hoe ze, ondanks alle chaos, een veilige en overzichtelijke wereld voor zichzelf kan creëren.

Judith Visser - Zondagskind

Jasmijn Vink praat niet. Wel met haar hond. En met Elvis. Die zeggen namelijk niets terug en dat is fijn. Dan hoeft zij zich niet af te vragen wat er bedoeld wordt. Of na te denken over wat ze moet antwoorden.

Judith Visser – In seizoenen

Wat gebeurt er als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent en door nalatigheid van het ziekenhuis niet meer geholpen kunt worden? Als je letterlijk van je arts te horen krijgt dat je niet in jaren of in maanden maar beter in seizoenen kunt denken? Dat overkomt de 59-jarige Annabel Wismar.

Judith Visser – Zeemansbruid

De Rotterdamse politie krijgt op een ochtend een oproep dat er een naakte vrouw van de Erasmusbrug is gegooid. Rechercheur Ursula Klein gaat samen met haar collega’s naar het plaats delict. Het blijkt niet om een vrouw, maar om een levensechte pop te gaan. Wie zit hierachter? En welke bedoeling heeft deze persoon?

Judith Visser – Hasta la vista

De zestienjarige Milla wil niets liever dan met haar vriendinnen op vakantie. Helaas vinden haar ouders haar nog te jong. Ze moet per se mee naar een of ander suf hotel op Menorca. Gelukkig mag haar beste vriendin Claire mee. Samen zijn ze van plan er het beste van te maken.

Diverse auteurs – Het cadeau

Verschillende auteurs hebben meegewerkt aan de verhalenbundel ‘Het cadeau’. In totaal staan er dertien korte verhalen in, die een bizarre, vreemde of verrassende wending kennen. Wat gebeurt er als een journaliste undercover gaat bij een vrouwelijke motorbende? Hoe reageer je als je ontdekt dat er een pedofiel in de buurt van jou en je kinderen komt te wonen? En hoe ga je ermee om als je verloofde vlak voor jullie bruiloft vermoord wordt? Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod in de verhalenbundel.

Judith Visser – Stuk

Elizabeth zit in de vierde klas van het Mercatuscollege in Rotterdam. Al vanaf de eerste klas wordt ze op gruwelijke wijze door een aantal klasgenoten gepest. Haar ouders zijn gescheiden. Haar moeder heeft het te druk met haar verdriet hierom dat ze niet doorheeft hoe het met haar dochter gaat. Elizabeth raakt meer en meer geïsoleerd.

Abonneren op RSS - judith visser