linda van rijn

Linda van Rijn – Zeezicht

Door de crisis kunnen Jan en Anouk dit jaar niet op vakantie naar Spanje. Daarom besluiten ze om dit jaar met hun kinderen Timo en Lena naar Bergen aan Zee te gaan. Daar mogen ze in het vakantiehuis van een bevriende zakenrelatie verblijven.

Linda van Rijn – De jaarclub

Jaarclub Artemis bestaat vijftien jaar. Dat willen de leden niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom vertrekken Dominique en haar vriendinnen voor een weekend naar het winterse Wenen. Hun partners mogen deze keer ook mee.

Linda van Rijn – Off piste

Saskia, Nicolette en Judith zijn al vele jaren vriendinnen. Elk jaar gaan ze samen met hun partners skiën. Ook Peter hoort bij hun vriendengroep. Sinds een paar maanden heeft hij een relatie met Frederique, en zij gaat ook mee op skivakantie. De vier stellen verheugen zich op een weekje snowboarden, skiën en après-ski in Saalbach.

Linda van Rijn – Piste Alarm

De skivakantie van Renske en Sven Donkervoort in het Oostenrijkse Kirchberg slaat om in een verschrikkelijke nachtmerrie als hun vierjarige zoon Marius tijdens de skiles ineens is verdwenen. Waar is hij gebleven? Is hij verdwaald of heeft iemand hem meegenomen? Een grote zoektocht levert helemaal niets op.

Abonneren op RSS - linda van rijn