maand van het spannende boek

Simon de Waal – Vector

Een demente, oude man krijgt in een tehuis in Rusland geregeld bezoek van zijn zoon Alex. De man reageert haast nergens meer op. De zoon krijgt op een gegeven moment in de gaten dat hij niet de enige is die zijn vader bezoek.

Linda en Loes on tour

In het kader van ‘De Maand van het Spannende Boek’ gingen Linda Jansma en Loes den Hollander samen “on tour”. Ze bezochten enkele boekhandels, waar ze elkaar onder meer over hun nieuwste boek zouden interviewen. Afgelopen zaterdag waren ze in Tilburg bij boekhandel Gianotten Mutsaers.

De beide auteurs zaten aan een lange tafel. Belangstellenden konden aan diezelfde tafel plaatsnemen. Iets na tweeën begon het tafelgesprek. Linda en Loes hadden enkele vragen voor elkaar voorbereid en tussendoor mocht het publiek ook vragen stellen. Al met al een erg gezellige samenstelling.

Marion Pauw – Grijs gebied (Geschenk Maand van het Spannende Boek)

Na een avondje werken in Amsterdam fietst Naomi naar huis als ze onder een viaduct ineens wordt vastgegrepen. Ze wordt op een afschuwelijke, gewelddadige manier aangerand door een man. Na afloop kan ze haar aanrader amper beschrijven.

Maar dan blijkt er een getuige te zijn. Een man die niet kan slapen en daarom een sigaretje op zijn balkon aan het roken is. Hij ziet wat er gebeurt, maar grijpt niet in. Waarom niet?

Very Important Reader-avond

De drie Almeerse thrillerschrijfsters Ilse Ruijters, Linda Jansma en Jet van Vuuren besloten tijdens deze editie van ‘De Maand van het Spannende Boek’ hun krachten te bundelen met een gezamenlijk evenement: de Very Important Reader-avond op donderdag 11 juni in de bibliotheek van Almere. Kaarten voor dit evenement waren alleen via Facebook te winnen. En ik had het geluk om erbij te mogen zijn.

Abonneren op RSS - maand van het spannende boek