mariëtte middelbeek

Mariëtte Middelbeek - Revanche

Lena en Robbert hebben het goed: een mooi huis, allebei een leuke baan en twee heerlijke kinderen. Aan dat geluk komt plotseling een einde als hun driejarige dochter Bibi wordt ontvoerd. De politie werkt met man en macht aan de zaak, maar tast in het duister over de daders.

Mariëtte Middelbeek – Flashback

De vriendschap van Ilona, Sanne, Bregje en Anouk die op de middelbare school zo hecht was, is in de loop der jaren verwaterd. Maar als in de duinen bij Bloemendaal het lichaam wordt gevonden van Céline Landgraaff - de vijfde vriendin uit het groepje, die net na het eindexamen verdween - komt Bregje met het idee een reünie te organiseren.

Mariëtte Middelbeek – Turbulentie

Sara Doesburg werkt als stewardess en vliegt de hele wereld rond. Ze geniet volop van haar vrije leventje en zorgt ervoor dat ze haar maatje 36 behoudt. Ze heeft de mannen voor het uitkiezen en daar maakt ze gretig gebruik van. Ze vindt het heerlijk dat ze geen baan van 9 tot 5 heeft. Haar leventje zoals het nu is, bevalt haar uitstekend.

Mariëtte Middelbeek - Moederhart

Anna en Luca zijn door het dolle heen als blijkt dat Anna zwanger is. Ze besluiten het nieuws meteen te delen met Luca’s ouders en Anna’s moeder, ook al is Anna pas net negen weken zwanger. Luca’s ouders reageren erg enthousiast. Anna’s moeder lijkt wat afstandelijk. Zou dat komen omdat Anna’s vader net is overleden?

Na een eerste bezoek aan de verloskundige zit Anna vol vragen over de zwangerschap van haar moeder en diens bevalling. Als Anna hierover met haar moeder wil praten, krijgt ze schokkend nieuws te verwerken. Anna’s moeder is nooit zwanger geweest; Anna is geadopteerd.

Abonneren op RSS - mariëtte middelbeek