milou van der will

Milou van der Will – Stil in de stad

Misdaadjournaliste Benthe Berg duikt, na maanden op non-actief te hebben gestaan, in de zaak van de moord op een Hongaarse prostituee. Ze komt terecht in de schimmige wereld van mensenhandel, die leidt naar de mysterieuze moordzaak op een oud-minister.

Diverse auteurs – Het cadeau

Verschillende auteurs hebben meegewerkt aan de verhalenbundel ‘Het cadeau’. In totaal staan er dertien korte verhalen in, die een bizarre, vreemde of verrassende wending kennen. Wat gebeurt er als een journaliste undercover gaat bij een vrouwelijke motorbende? Hoe reageer je als je ontdekt dat er een pedofiel in de buurt van jou en je kinderen komt te wonen? En hoe ga je ermee om als je verloofde vlak voor jullie bruiloft vermoord wordt? Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod in de verhalenbundel.

Milou van der Will - In mijn bloed

Misdaadjournaliste Benthe Berg bevindt zich regelmatig in gevaarlijke of benarde situaties om zo het beste verhaal te kunnen schrijven. Als ze erachter komt dat haar vijfjarige dochtertje één van de kinderen is die slachtoffer is geworden van pedofiel Rick V., bijt ze zich vast in deze zaak.

Abonneren op RSS - milou van der will