nathalie pagie

Nathalie Pagie – De trip

Op Hawaï vinden de televisieopnames plaats van het spannende programma De Trip. Het journalistenduo Tara Linders en Diego Martinez zijn daarbij aanwezig; Tara als verslaggeefster, Diego als redacteur.

Nathalie Pagie – IJsengel

De brute ontvoering van mediamagnaat Berndt Müller zet heel Zweden op zijn kop. Zijn vrouw en dochters zijn wanhopig en gaan - tegen het advies van de politie in - met de ontvoerders in gesprek. Maar wanneer ze het geëiste losgeld betalen, verandert er niets; Berndt blijft spoorloos.

Nathalie Pagie – Rio Grande

Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez vermist wordt, twijfelt journaliste Tara Linders geen seconde. Ze moet naar Mexico, waar hij voor het laatst is gezien. Diego verbrak zijn relatie en verliet huis en haard om in Mexico, het thuisland van zijn vader, uit te zoeken wat hij nu echt wil.

Nathalie Pagie – Casa Familia

Een survivalweekend in de Belgische Ardennen lijkt voor journaliste Tara Linders de uitgelezen kans om haar nieuwe collega's beter te leren kennen. Alleen heeft ze een bloedhekel aan survival en in groepen is ze ook niet op haar best. Voor haar vaste partner Diego Martinez is het weekend de perfecte afleiding van zijn problemen thuis; hij stort zich vol overgave op de activiteiten.

Nathalie Pagie – De toneelclub

Na een verbroken, traumatische relatie wil Elin een nieuwe start maken in een andere stad met een andere baan. Ze wil het verleden vergeten, met name haar charmante én gewelddadige ex Daniel.

Een dagje Libelle Zomerweek

Afgelopen dinsdag ben ik samen met mijn moeder naar de Libelle Zomerweek geweest. Het was nog even afwachten wat het weer zou doen, maar we hebben geluk gehad. Het is de hele dag droog geweest én het zonnetje heeft zelfs ook nog eventjes geschenen.

Nathalie Pagie – Paradijsvogels

Tara Linders en Diego Martinez zijn al enige tijd collega’s bij dagblad ‘De Dageraad’. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en prima samenwerken. Het dagblad heeft het financieel zwaar, maar de beide journalisten hebben nog steeds hun baan in tegenstelling tot enkele van hun inmiddels ex-collega’s.

Abonneren op RSS - nathalie pagie