not just any book

Gelezen boeken in maart '15

De maand maart zit er alweer op, dus het is tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken in de afgelopen maand. Ik heb in maart 13 boeken gelezen. Net zoals in februari heb ik van de meeste boeken een recensie geschreven.

Er zaten weer een aantal prachtige en boeiende boeken tussen. Hopelijk zit er een leuke leestip voor je tussen!

Marthe van der Noordaa – Een schat aan liefde

De liefde kan je leven glans geven en ervoor zorgen dat je schittert. Daarover vertelt Marthe van der Noordaa in haar boek ‘Een schat aan liefde’. Ze laat zien dat een relatie je leven veel rijkdom kan geven, en hoe je jouw relatie nog waardevoller kan maken.

Nanda Roep – Van familie moet je het hebben en kan je het krijgen ook

Bianca de Groot is een 40-something en heeft een tienerdochter Anouk (en ja, vernoemd naar dé zangeres). Ze besluit om haar levensverhaal in boekvorm aan haar dochter te gaan vertellen.

Terwijl ze hiermee bezig is, ontdekt ze van alles… over zichzelf, over haar familie en over haar verschillende relaties. Ze spaart zichzelf niet en vertelt haar dochter over de pijnlijke momenten, de (meestal) onbegrijpelijke conflicten en de verschillende inzichten die ze tijdens het schrijven krijgt. Ze wil dat haar dochter haar hele levensverhaal te horen krijgt.

Milou van der Will - In mijn bloed

Misdaadjournaliste Benthe Berg bevindt zich regelmatig in gevaarlijke of benarde situaties om zo het beste verhaal te kunnen schrijven. Als ze erachter komt dat haar vijfjarige dochtertje één van de kinderen is die slachtoffer is geworden van pedofiel Rick V., bijt ze zich vast in deze zaak.

Sharon Bolton – Nachtmerries

Op de universiteit van Cambridge vinden steeds meer zelfmoorden plaats onder de studenten. Het zijn er inmiddels zoveel dat de politie zich er zorgen om maakt. Rechercheur Mark Joesbury is belast met het onderzoek naar de zelfmoorden. Hoe komt het dat zoveel studenten op deze universiteit zelfmoord plegen? Hebben ze een bepaalde drijfveer, is het toevallig of is er iets anders aan de hand?

Abonneren op RSS - not just any book