suzanne vermeer

Suzanne Vermeer – Het paradijs

Wanneer Liza Roozenboom lange tijd niks hoort van haar zoon Mark, die op vakantie is op het eiland Corfu, begint ze zich zorgen te maken. Het is niets voor hem om niet te reageren op de berichtjes die zijn moeder hem stuurt. Haar onrust neemt alleen nog maar toe wanneer ze Marks beste vriend Fedde spreekt.

Suzanne Vermeer – Sneeuwengelen

Zes vrouwen vormen vanaf hun Leidse studententijd een hechte vriendinnenclub. Ze noemden zichzelf ‘De Sneeuwengelen’. Ze deelden lief en leed met elkaar en gingen ieder jaar gezamenlijk op wintersport. Ook na hun studies hielden ze contact

Suzanne Vermeer – Mont Blanc

Laura verliest onverwachts haar baan. Terwijl ze zich probeert voor te bereiden op een zware zoektocht naar een nieuwe baan, biedt haar vriend Tim aan dat ze in het bedrijf van hem en zijn vriend Sander komt werken. Sander ziet dat helemaal niet zitten. Laura snapt niet hoe dat komt; zij en Sander kunnen goed met elkaar overweg.

Suzanne Vermeer – Het chalet

Annelies en Sara zijn al sinds de basisschool met elkaar bevriend en ze kennen elkaar door en door. Daar komt verandering in als het Annelies en haar man Wim maar niet lukt om kinderen te krijgen. Annelies is alleen nog maar bezig om zwanger te raken. Tot grote frustratie van haar man. In een dronken bui gaat hij vreemd met zijn collega Tessa, wat niet bevorderlijk is voor zijn huwelijk. Ze besluiten er alles aan te doen om hun huwelijk te redden, en beginnen overnieuw in IJsland met een Bed & Breakfast.

Abonneren op RSS - suzanne vermeer