Overslaan en naar de inhoud gaan

Mandy Ouwehand-Scheffer – LetterSpinsels

LetterSpinsels

In LetterSpinsels balanceren we tussen het alledaagse, liefde, verlies, angst, teleurstelling, woorden gevangen in dichtvorm persoonlijke groei en een verrassende reis door de geest. In deze gedichtenbundel ontwart Mandy het leven door het met een knipoog te beleven. Elk gedicht opent een ander venster naar de ziel. Lees, grinnik, schaterlach, pink een traantje weg, prikkel je gedachten, bezin en peins over de betekenis van het leven.

De auteur neemt iedere lezer moeiteloos mee in haar bundel, met gedichten die voor iedereen herkenbaar zijn. Met haar unieke kijk op de wereld duiken we in een literaire trip door de diepten van hart en ziel. Letters dansen in allerlei vormen en ritmes vrolijk en melancholiek op papier. Oncontroleerbare emoties komen tot leven, om jou te raken met een symfonie van woorden.

In ‘LetterSpinsels’ neemt Mandy Ouwehand-Scheffer je mee in een prachtige wereld vol gedichten. Ze laat je lachen, ze zorgt ervoor dat je hier en daar een traantje wegpinkt en ze weet je te verrassen. Heel mooi gedaan. Voor mij persoonlijk waren de gedichten over het ouderschap het mooiste. Deze zorgden voor herkenning en ontroerden me soms. Zo eindigt de auteur een gedicht met:
”In die ogen van mijn kind
Kan ik verdwalen en eindeloos avonturen sparen.”

Dat is toch prachtig verwoord?!

De gedichtenbundel ‘LetterSpinsels’ lees je niet in één ruk uit, maar dat hoeft ook helemaal niet. Het is fijn om af en toe een paar gedichten te lezen en die tot je te laten doordringen. Laat de mooie woorden van Ouwehand-Scheffer tot je komen, geef jezelf de ruimte om ervan te lachen of te huilen en deel de mooiste gedichten met je dierbaren. Het is een hele fijne bundel om te lezen én om aan iemand cadeau te doen.

Auteur: Mandy Ouwehand-Scheffer
Titel: LetterSpinsels
Genre: Non-fictie / gedichtenbundel
Aantal pagina's: 102
Uitgeverij: Boekscout
ISBN: 9789464896978