Overslaan en naar de inhoud gaan

Marion van de Coolwijk – MZZL Moeders: In de echt verbonden

In de echt verbonden

Joan is blij dat Brent voor haar kiest en bij haar intrekt. Toch gaat Joan weer twijfelen als kleine Chris, het zoontje van Tanja, een paar dagen komt logeren. Wil Brent wel echt met haar verder?

Tanja heeft een optreden in Valencia en geniet met volle teugen van haar vrijheid. Na afloop van het concert staat er opeens een man in haar kleedkamer. Het blijkt de broer te zijn van Danny, haar grote liefde uit een ver verleden. Danny wil haar graag weer zien....

Hanna stort zich op haar werk nadat ze Tijn de deur heeft gewezen met de opdracht pas terug te komen als hij zijn leven op orde heeft. Ze heeft al twee maanden niets meer van hem vernomen. Als ze ontdekt dat ze zwanger is, lijkt haar keuze vast te staan. Maar is dat wel echt zo?

‘In de echt verbonden’ is alweer het derde deel van de MZZL Moeders serie. Je leert Joan, Tanja en Hanna als volwassen vrouwen steeds beter kennen. Marion van de Coolwijk laat de drie vrouwen aan het woord komen, waardoor je hun gedachten en gevoelens kunt lezen. Daardoor weet je als lezer soms meer dan de personen in het boek zelf. Ook zorgt het ervoor dat je ze soms een spreekwoordelijke schop onder hun billen wil geven. Dat geldt voornamelijk bij Hanna. Je gunt haar zoveel meer dan ze zichzelf gunt.

Het verhaal leest erg prettig. Van de Coolwijk weet de dilemma’s van Joan, Tanja en Hanna goed te verwoorden, waardoor je erg benieuwd welke keuzes ze gaan maken. Voor je het weet, nader je het einde van ‘In de echt verbonden’ waar de auteur nog een kleine cliffhanger voor haar lezers in petto heeft. Er komt hopelijk nog een vierde deel over de MZZL Moeders. Het zijn namelijk heerlijke feelgood tussendoortjes.

Auteur: Marion van de Coolwijk
Titel: In de echt verbonden
Serie: MZZL Moeders
Genre: Roman
Aantal pagina's: 120
Uitgeverij: De Verhalenfabriek
ISBN: 9789461098375