Overslaan en naar de inhoud gaan

Nadine Barroso – Dodelijke cocktail

Dodelijke cocktail

Vijf vrijgezelle vriendinnen beleven een zinderende zomervakantie in Italië. Maar wat zo mooi begon, eindigde in een nachtmerrie: slechts vier van hen keerden terug naar huis.

Wanneer Charlie jaren later een oude ansichtkaart ontvangt, wordt ze in een keer teruggeworpen in de tijd. Al twintig jaar lang dragen zij en haar oude vriendengroep een duister geheim met zich mee. Maar wie probeert hun zorgvuldig opgebouwde levens te ontwrichten en hen ervan te overtuigen terug te gaan naar de plek waar het allemaal begon?

‘Dodelijke cocktail’ begint met een spannende proloog die meteen de aandacht trekt van de lezer. Over wie gaat dit korte fragment? Wat is er precies gebeurd? En welke gevolgen zal dit hebben? Nadine Barroso weet haar nieuwste thriller direct goed te beginnen.

Het verhaal wordt afwisselend in het heden en het verleden verteld. Stukje bij beetje ontdek je als lezer wat er op de vakantie in Italië is gebeurd. Ondertussen loopt in het heden de spanning op. Deze twee zaken zorgen ervoor dat je als lezer door wil blijven lezen. Het liefste lees je ‘Dodelijk cocktail’ in één ruk uit om te ontdekken hoe alles precies in elkaar steekt. Heerlijk als je zo wordt meegenomen in een boek.

Barroso werkt naar een zinderende ontknoping toe, waarin je alle antwoorden op je vragen krijgt. Daar heeft de auteur nog wat verrassingen in petto voor haar lezers. Al met al is ‘Dodelijke cocktail’ een boeiende thriller van het begin tot het eind. Maak je op voor een aantal spannende leesuurtjes!

Auteur: Nadine Barroso
Titel: Dodelijke cocktail
Genre: Thriller
Aantal pagina's: 273
Uitgeverij: De Crime Compagnie
ISBN: 9789461097453